Tuijata

Onnen asioita2Nimimerkin Tuijata voi johtaa suoraan nimestäni (Tuija Takala), mutta on sillä muitakin merkityksiä: valon häikäisy tai hommien vinoon meno. Blogiini kokoan ajatuksia lukemastani, näkemästäni ja kokemastani. Minua kiinnostavat kirjallisuus, taide ja kaikenlainen kulttuuri.

Luen lähinnä kaunokirjallisuutta. Olen melko kaikkiruokainen, mutta kirjavalinnoissani proosa painottuu. Luen enemmän kotimaista kuin käännettyä kirjallisuutta, ja uutuuskirjoja ahmin aiemmin ilmestyneitä opuksia enemmän. Luen kirjat yleensä lainattuina, pääosin printtimuodossa, harvoin e- tai äänikirjoina, ja jokusen kirjan ostan vuosittain. Jos olen saanut kirjan kustantantajalta arvioitavaksi, mainitsen sen kirjoitukseni lopussa.

Aloitin bloggaamisen maaliskuussa 2011. Aluksi päivitin verkkaisesti, vähitellen vauhti on kiihtynyt. Koska virkatyöni koulutusalalla haittaa aikaa vievää harrastusta, luku- ja kirjoitustahti ja sen myötä postausvilkkaus vaihtelevat.

Saat minuun yhteyden kirjoittamalla kommentin blogiini. Instagramissa on tuijata1-lukupäiväkirjani: kuva kustakin lukuvaiheessa olevasta kirjasta. Twitterissä minut tapaa tunnuksella @tuijata_.

Sähköpostiakin voit lähettää: tuija.takala@gmail.com