Tuijata

20190615_222250.jpgNimimerkin Tuijata voi johtaa suoraan nimestäni (Tuija Takala), mutta on sillä muitakin merkityksiä: valon häikäisy tai hommien vinoon meno. Blogiini kokoan ajatuksia lukemastani, näkemästäni ja kokemastani. Minua kiinnostavat kirjallisuus, taide ja kaikenlainen kulttuuri.

Luen lähinnä kaunokirjallisuutta. Olen melko kaikkiruokainen, mutta kirjavalinnoissani painottuu proosa. Luen enemmän kotimaista kuin käännettyä kirjallisuutta, ja uutuuskirjoja ahmin aiemmin ilmestyneitä opuksia enemmän. Nautin kirjat yleensä lainattuina, pääosin printtimuodossa, joskus e- tai äänikirjoina, ja jokusen kirjan ostan vuosittain. Jos olen saanut kirjan kustantantajalta arvioitavaksi, mainitsen sen kirjoitukseni lopussa.

Aloitin bloggaamisen maaliskuussa 2011. Postausvilkkaus vaihtelee. Siihen vaikutta virkatyöni koulutusalalla. Kirjoitan lisäksi selkokielisiä kirjoja ja muita tekstejä (Tmi Tuijata).

Saat minuun yhteyden kirjoittamalla kommentin blogiini. Instagramissa on tuijata1-lukupäiväkirjani: kuva postatusta kirjasta. Twitterissä minut tapaa tunnuksella @tuijata_.

Sähköpostiakin voit lähettää: tuija.takala@gmail.com